Verzendkosten - Klantenservice

Bestellingen die afgehaald worden betaald u geen verzendkosten voor. Afhalen kan op afspraak in Gorinchem, dit kan aangegeven worden tijdens het bestelproces. Voor het verzenden van bestellingen vragen wij een kleine bijdrage van 3,95 euro per order.

GRATIS VERZENDEN VOOR ORDERS VANAF 100 EURO IN NEDERLAND BELGIE EN DUITSLAND.

Wij verzenden met DHL en PostNL, de verzendmethodes en opties die beschikbaar zijn en de kosten die er voor gerekend worden hangen af van wat u precies besteld heeft, het totaal order bedrag en waar het heen verzonden moet worden.

Wij bieden het volgende aan:
- PostNL brievenbuszending zonder track & trace.
- PostNL brievenbuspakje met track & trace.
- PostNL pakje met track & trace.
- DHL pakje met track & trace.
- DHL pakje met track & trace, directe avond levering.

Er zijn ook diverse extra opties mogelijk, zoals bijvoorbeeld; niet afleveren bij de buren. 

Indien er een track and trace nummer beschikbaar is wordt deze na verzending laat in de avond gemaild aan u, heeft u geen mail ontvangem controlleer uw spambox.

Levering bij DHL of PostNL ophaalpunt.

U kunt niet direct bij uw bestelling voor een ophaalpunt kiezen. Wilt u dat uw bestelling geleverd wordt bij een ophaalpunt, dan kunt u kunt eenvoudig DHL of PostNL kiezen voor verzenden, zodra u het tracking nummer heeft ontvangen kunt u zelf de bezorging aanpassen naar het gewenste afhaalpunt.

Verzendkosten vanaf:

Staat uw land er niet bij, of wilt u aan prijsaanvraag voor de verzendkosten doen, neem dan contact met ons op via het onderstaand contact formulier.

Preloader